Naturistenstrand

 

In de zomer moet je loslaten en de natuur vinden - en welke betere manier om je roots te vinden dan om je uit te kleden? Het naturistenstrand is zeker het meest complete genot en het naakte bad biedt ontspanning en welzijn

 

Het Resort Grottamiranda biedt een kleine presentatie van Europese naturistenstranden, van de oudste tot de meest ongewone: plaatsen nog niet gepubliceerd ....

 

NATURISTENSTRAND IN EUROPA

DUITSLAND 1. Buhne 16, Sylt

 De bakermat van het naturisme? Buhne 16 wordt beschouwd als het eerste naturistenstrand van het land en heeft nog steeds de ontspannen sfeer waardoor mensen hier in de jaren 1920 naartoe zijn getrokken. Ondersteund door duinen en fijn wit zand is dit een perfecte plek om tot rust te komen .

 

DUISLAND  2.  Naturistenstrand Ahlbeck Beach, Usedom

naturistenstrand

 

 

Usedom staat bekend als Sunny Island en wordt gedeeld tussen Duitsland en Polen.

Het is officieel de zonnigste regio van beide landen, waardoor het een ideale plek is voor naturisme.

Het eiland werd extreem populair tijdens de rijke Duitse Gründerzeit-periode en heeft het imago van een Victoriaanse badplaats: pieren, botanische tuinen en herenhuizen uit de negentiende eeuw.

ZWEDEN 3. Agesta Beach, Stockholm

Agesta Beach is het enige officiële naturistenstrand in Stockholm en een geweldige plek om te ontspannen na een sightseeingtour door de stad. Het is goed verbonden en biedt eetstalletjes, toiletten, picknickbanken en speeltuinen.

 

KROATIË 4. Valalta, Rovinj - naturistenstrand voor iedereen

Valalta heeft belangstelling voor iedereen, ongeacht leeftijd en verwachtingen. Dit resort maakt deel uit van het Valalta Naturist Resort en biedt zwembaden, een bar onder water en restaurants, niet ver van de stranden.

 

 

TURKIJE 5. Patara Beach,

naturistenstrand

 

 

 

Patara Beach is adembenemend. Met zijn 18 kilometer lang is het de grootste site aan de Turkse Rivièra. Het is ook de broedplaats van sommige bewoners van de loggerhead-schildpadden, wat betekent dat het een beschermde site is.

NATURISTENSTRAND IN ITALIË

 

ITALIË 6. ROME : Een van de meer populaire naaktstranden in Italië, naast Rome, is Capocotta Beach.

 

Hoewel het strand al meer dan 30 jaar door nudisten wordt gebruikt, duurde het tot 2000 voordat de lokale bevolking een speciaal gedeelte aan naturisten toewees. Dit strand ligt aan de zuidkust van Rome, tussen Ostia en Torvaianica.

 

Het naturistenstrand zelf is zeer uniek, omdat het zich in het natuurreservaat aan de Romeinse kust bevindt, waardoor u een prachtig, onbedorven uitzicht op de doorschijnende blauwe zee heeft. Hoewel het strand pittoresk is met het zachte gouden zand, zijn er opvallende duinformaties die het landschap hebben overgenomen als je achterom kijkt. Er is een speciaal naakt strandgedeelte binnen het 250 meter lange strand in de Liyornea / Varchi-hal waar u veel handige kiosken en faciliteiten vindt.

 

 

ITALIË  7. Naturistenstrand in Apulië : Torre Guaceto

 

In Torre Guaceto, ligt een naturistisch strand dat al meer dan 25 jaren bezocht wordt. Het is gelegen op 7 km afstand van het Resort Naturista Grottamiranda en maakt deel uit van het natuurreservaat.

 

Het is mogelijk de bewaakte parkeerplaats van Lido Boa Gialla te gebruiken. Na een wandeling van 20 minuten door de natuur, ontdekt u een zonnige en rustige omgeving.

 

Écrire commentaire

Commentaires: 0

RESORT NATURISTA GROTTAMIRANDA

Contrada Grottamiranda (snc)

Serranova di Carovigno

72012 Carovigno (BR)

ITALIA

 

 

OPEN 

From May, 1st  to October, 31st

 

 

Mail :

naturisme.grottamiranda@gmail.com

00 33 6 67 27 18 65

00 33 6 75 98 52 23

Follow us : 

Facebook

Pinterest

Instagram

Useful links :

 

Discover all our  Partners