Naaktstrand italie

 

Naturisme, dat wil zeggen volledig naakt op het strand zijn, is een fenomeen dat in Italië steeds populairder wordt. Tot een aantal jaren geleden werden naaktlopers met enig argwaan bekeken, maar inmiddels wordt het aantal liefhebbers van integrale bruining steeds talrijker. Het aantal plaatsen waar naturisme is toegestaan zal zeker gaan toenemen.

 

De naaktstranden zijn meestal op plaatsen die niet gemakkelijk toegankelijk zijn, vaak om nieuwsgierigen buiten de houden. . Toch vindt u wellicht de mooiste naaktstranden van Europa wellicht juist in Italië. Hieronder zal ik een opsomming geven van de mooiste naaktstranden in italie.

 

nAAKTSTRAND IN lazio

 

In Lazio vindt u het Capocotta-strand in de buurt van Rome. Weg van nieuwsgierige blikken, is het gemakkelijk te bereiken met de auto of met de bus vanuit de hoofdstad.

Noordwaarts naar de kust vinden we het  "naaktstrand italie" van Santa Severa.  Niet ver van het beroemde kasteel is er een strook strand gereserveerd voor naturisten.  Ten zuiden van Rome vindt u in Gaeta het prachtige strand van de 300 treden. Zoals de naam reeds moet vermoeden bereikt u dit strand over een lang pad. Het buitenste gedeelte van het strand wordt gebruikt door naturisten.

 

 

NAAKTSTRAND IN Toscane en Campania

 

In Toscane is het mooiste en beroemdste naaktstrand Nido dell'Aquila, ten zuiden van de stad San Vicenzo in de provincie Livorno. Gelegen in het natuurpark van Rimigliano, wordt dit strand omgeven door groen. U kunt er gemakkelijk komen en er is een grote parkeerplaats aanwezig. 

 

Een ander naaktstrand italie : Campania:  op een van de mooiste plekjes van Cilento, in Marina di Camerota, staat een van de mooiste naaktstranden van Italië, het strand van Troncone. De zee is fantastisch, u moet echter zelf handdoeken en iets te eten en te drinken meenemen, want er zijn geen voorzieningen.

 

 

NAAKTSTRAND IN sicilië en apulië

 

In Sicilië  is ook nog een prachtig strand gelegen in een natuurlijke oase, namelijk het naaktstrand van Torre Salsa in de provincie Agrigento. Het is een van de oudste op het eiland en een van de gemakkelijkst bereikbare.  Een andere ligt in de buurt van Selinunte in de provincie Trapani, het strand bereikt u via afslag 61.

 

Apulië : één van de mooiste stranden waar u naakt kunt zonnen en zwemmen is Pineta Ayala in de provincie Taranto. Het zandstrand wordt omgeven door mediterrane vegetatie met uitzicht op een blauwe zee waar u kunt snorkelen.

 

 

Een ander naakstrand italie is het prachtige strand van Torre Guaceto in de provincie Brindisi, waar u vooral in het laagseizoen naakt kunt recreëren.

 

 

Het naturistenstrand van Torre Guaceto ligt op enkele kilometers van het RESORT NATURISTA GROTTAMIRANDA.

 

Kies het appartement huren of de naturistencamping.

Veel activiteiten worden georganiseerd voor u en uw gezin. Zwembad, jacuzzi, sport, massages, kookcursus ....

 

We wensen je een mooie naturistenvakantie in Italië ! 

Écrire commentaire

Commentaires: 0

RESORT NATURISTA GROTTAMIRANDA

Contrada Grottamiranda (snc)

Serranova di Carovigno

72012 Carovigno (BR)

ITALIA

 

 

OPEN 

From April, 1st  to November, 15th 

 

 

DAILY VISITS 

Mon-Sat :   10am - 19:30pm

Sunday   :   10am - 19:00pm

00 33 6 67 27 18 65

00 33 6 75 98 52 23

Follow us : 

Email

Facebook

Instagram

Pinterest

Google

Useful links :

Partnerships

Share with :