Naturistenstrand-Italië

 

Italië heeft  naturistenstrand Italië waar u ontspannen van de zon kunt genieten. Het Resort Naturista Grottamiranda, uw naturistische domein, laat u kennis maken met de mooiste naturistische stranden in Italië, voor een perfekte vakentie in een rustgevende omgeving!

 

 

Italië heeft veel naturistenstrand (officieel erkent of sinds lange tijd getolereerd) maar waar bevinden zich deze bekende locaties ?

 

naturistenstrand in verschillende regio's

 

 

In de Toscaanse regio :

  • Nico d’ll’Aquila, San Vincenzo (Livorno) : dit strand staat bekent om zijn makkelijke toegang.
  • Acquarilli beach, Elba Island (Toscaanse regio) : dit strand staat bekend om de donkere kleur van het zand en het kiezelstrand.  Omringd door bergen met plantengroei tot  op het strand. De toegang is vrij moeilijk want de weg is steil.

 

In de regio van Lazio :

  • Capocotta beach, Lido di Ostia (Rome) : dit strand is gelegen in een beschermd natuurgebied, niet ver gelegen van Rome. Maar slechts een gedeelte (205 m) is gereserveerd voor naturisten.

 

In de Abruzzo regio :

  • Torino di Sangro (Chieti) : dit strand is gelegen aan de kust van Abruzzo. Het voor naturisme gereserveerde gedeelte is slechts 150 m lang. Het naturisme  is dus ten strengste verboden buiten deze zone.

 

De regio Campania :

  • Marina di Camerota (Salerno) : Marina di Camerota is het toeristische centrum van Camerota, een 400 meter lang strand met een naturistisch gedeelte, door rotsen afgesloten et uit het zicht vanaf de weg.

Er zijn nog vele ander Italiaanse stranden waar het naturisme wordt getolereerd zoals in de regio Veneto, Friuli Venezia Giulia, en natuurlijk in de regio Apulië !

  

Naturistenstrand Italië : de regio Apulië

 

De regio Apulië is een regio in het zuiden van Italië die bekend staat om zijn prachtige stranden tenmidden van een mooie  natuuromgeving.

Wij gaan het hier hebben over het strand Torre Guaceto, dat bezocht wordt door naturisten die op zoek zijn naar een echt natuurlijke omgeving. Dit strand biedt een unieke combinatie van natuurschoon en geschiedenis. Een  fascinerend en onweerstaanbaar strand.

 

Het  naturistenstrand  Italië van Torre Guaceto : een charmante bestemming

Het Torre Guaceto strand ligt op 7 km van het Resort Naturista Grottamiranda. Gelegen in een natuurreservaat, het is éen van de stranden die het meest gewaardeerd wordt door naturisten. De prachtige kust is 3.5 km lang met fijn zand, rostachtige baaien en uithammen...

 

Het Torre Guaceto strand staat bekend om zijn heldere zeewater, kalm en niet erg diep. Het contact met het koele water, de zonneschijn en de magische omgeving bieden u een onvergelijkbare ontspanning.

 

Op het landgedeelte van het reservaat bestaan nog enkele natuurlijke leefgebieden tenmidden van bomen. U kunt op het strand wandelen, yoga beoefenen of gewoon van het prachtige landschap genieten.

RESORT NATURISTA GROTTAMIRANDA

Contrada Grottamiranda (snc)

Serranova di Carovigno

72012 Carovigno (BR)

ITALIA

 

 

OPEN 

From May, 1st  to October, 31st

 

 

Mail :

naturisme.grottamiranda@gmail.com

00 33 6 67 27 18 65

00 33 6 75 98 52 23

Follow us : 

Facebook

Pinterest

Instagram

Useful links :

 

Discover all our  Partners