naaktstranden kroatie

In Kroatië hebben naturismevakanties een lange traditie. Langs de meer dan 1.700 kilometer lange Adriatische kust vindt u vele stranden waar u naadloos kunt bruinen. We zullen u de 5 naaktstranden-Kroatië vertellen, waar u het meest kunt genieten van uw nudistenvakantie.

 

 

Beste naaktstranden-Kroatië

 

1) Naturist op het strand Politin

Een aantrekkelijke bestemming in Kroatië is het eiland Krk, waar u kunt kiezen uit in totaal vijf naturistenstranden. De mooiste is Politin in de buurt van een camping. Het is ongeveer twee kilometer van de stad Krk en daarom ideaal als u wilt maken op de hoofdstad van het eiland. Vanaf het naaktstrand Politin heb je uitzicht op de oude stad tijdens het zonnebaden. Maar hij is vooral populair omdat hij natuurlijk en erg schoon is. Daar kun je jezelf op een comfortabele ligstoel ontspannen of zoek je een schaduwplek onder de bomen.

 

 2) Het naakteiland Santa Katarina

 Daar kun je zelfs van het ene strand naar het andere naakt lopen en het hele eiland op deze manier verkennen. Bijzonder aantrekkelijk zijn de stranden in de baaien aan de oostkant. Als je durft, kun je jezelf zelfs van sommige kliffen in zee gooien. Santa Katarina ligt in het noorden van Dalmatië, in de buurt van de stad Biograd en behoort tot de archipel van Rovinj, die uit in totaal 22 eilanden bestaat. Dit eiland is ook gemakkelijk bereikbaar per taxiboot vanuit Rovinj.

 

 

3) Naturist in Istrië nabij Savudrija

Een leuke bestemming in de regio Istrië is het naaktstrand van het kleine vissersdorp Savudrija nabij de stad Umag. Hoewel het behoort tot een nudistencamping, maar ook bezocht kan worden door andere vakantiegasten. Op dit strand heb je veel mogelijkheden om watersporten te beoefenen en kun je bijvoorbeeld surfen, zeilen of een rondje waterskiën. Ook op dit strand vind je een plekje in de schaduw, want aan de landzijde groeien veel planten en bomen.

 

 

4) Lokrum-eiland: naturistencentrum in de buurt van Dubrovnik

In de omgeving van Dubrovnik is vooral het naaktstrand op het eiland Lokrum populair. Je kunt het bereiken vanuit de stad met dezelfde naam op tien minuten lopen. Maar u kunt ook een vakantie rechtstreeks in Dubrovnik boeken en vanaf hier de veerboot nemen. Op het strand van Lokrum vindt u talloze rotsen naast het strand, waar u helemaal voor uzelf kunt zijn.

 

 

5) Naaktstranden-Kroatië voor gezinnen op het eiland Mljet

Onze laatste tip voor jou is het naaktstrand in het zuidoosten van het eiland Mljet. Het bestaat uit fijn zand en hellingen naar de zee. Dit maakt het zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Op het strand van Saplunara kunt u strandstoelen en parasols huren om u echt comfortabel te maken.

 

Écrire commentaire

Commentaires: 0

RESORT NATURISTA GROTTAMIRANDA

Contrada Grottamiranda (snc)

Serranova di Carovigno

72012 Carovigno (BR)

ITALIA

 

 

OPEN 

From May, 1st  to October, 31st

 

 

Mail :

naturisme.grottamiranda@gmail.com

00 33 6 67 27 18 65

00 33 6 75 98 52 23

Follow us : 

Facebook

Pinterest

Instagram

Useful links :

 

Discover all our  Partners